TELEFON: +381 33 771 777

EMAIL: office@alfatrans.co.rs

 

O nama

“ALFA-TRANS” d.o.o. osnovano je 1992. godine kao preduzeće za pružanje usluga u drumskom prevozu. U periodu od 1995. do 1998. godine preduzeće proširuje delatnost na trgovinu prehrambenom robom i otvara veleprodaju žitarica i stočne hrane. Od 2001. godine pa do današnjih dana preduzeće počinje da se bavi prodajom i proizvodnjom građevinskog materijala i postaje lider na tržištu Prijepolja, Priboja i Nove Varoši.

Alfatrans je lider na tržištu Prijepolja, Priboja i Nove Varoši u proizvodnji i trgovini građevinskog materijala, kao i izvođenju građevinskih radova.

Alfa-Trans se bavi proizvodnjom građevinskog materijala, trgovinom svih vrsta građevinskog materijala, izvođenjem građevinskih radova i pružanjem usluga u drumskom saobraćaju.

Osim naših cenjenih klijenata koji su nam ukazali poverenje, Alfa-trans ne bi postojao bez svojih radnika. A Alfa-trans danas broji 30 zaposlenih, visoko osposobljenih i spremnih da zadovolje sve zahteve i postavljene rokove od strane naših kupaca.

Pored naših proizvoda, kod nas možete naći materijal renomiranih proizvođača i distrubutera, koji su u nama prepoznali pouzdanog i vrednog partnera, a neki od njih su su: Toza Marković,Polet, JUB, Ceresit, Maxima, Gardinia, Armal, Unitas, Nexe ... naši partneri »

Stovarište građevinskog materijala sa najširom i najsveobuhvatnijom ponudom građevinskih proizvoda i usluga!

Pre nego što počnete da planirate gradnju ili transport robe posetite naše stovarište – sigurno ćete naći nešto shodno Vašim potrebama.